O Nama

Štampaj stranu

Belgrade City Guide Hot-Spot, je praktičan i efikasan vodič i servis koji će svim ljudima u mnogome olakšati boravak u Beogradu. Obraćamo se kako sugrađanima, ljudima koji su poslovno u našem gradu tako i stranim turistima kojima je potrebna dobra preporuka u oblasti ugostiteljstva. Naši klijenti mogu preko nas besplatno rezervisati mesto u bilo kom prestoničkom restoranu, kafani, klubu, baru, kafiću. Čitav ovaj proces ide veoma brzo i efikasno, i to pozivom na naš telefon (064.01.333.00) ili slanjem imejla (reserve@hot-spot.rs i office@hot-spot.rs) . 

Planiranje ručka, večere ili izlaska je odavno postala obaveza onih koji žele da se u Beogradu dobro provedu, jer bez rezervacija je teško dobiti mesto u najposećenijim lokalima. Hot-Spot olakšava ovaj posao, nudeći ljudima mogućnost da na jednom mestu dobiju besplatne informacije i rezervacije za sve klubove, barove i restorane Beograda.

Hot-Spot je jedisntven servis a prednost je njegova neprestana komunikacija sa ugostiteljskim objektima. Na ovaj način informacije koje nudimo su ispravne i potpune, uprkos brojnim izmenama. Takođe, naše rezervacije su 100% sigurne i moguće u svim lokalima. Još jedna prednost je širok repertoar usluga koje nudimo (od turističkih tura sa vodičima, rent-a-car, prevoz, smeštaj, rezervacije, zakup lokala).

U cilju kompletiranja ponude, Hot-Spot nudi i rezervisanje mesta u nekim od beogradskih hotela, hostela ili apartmana. Ukoliko organizujete privatnu ili korporacijsku proslavu, za Vas je opet tu Hot-Spot koji će sve urediti po vašoj želji i potrebama bilo da je to zakup lokala ili kompletna organizacija.Tu je i Mapa noćnog zivota Beograda (BGInfo Night Map) koja se štampa u 30.000 primeraka i deli na oko 100 punktova širom grada (aerodrom, železnicka, autobuska, hoteli, hosteli...).

Informišite se o kulturno-zabavnom životu našeg grada. Saznajte sve o pozorišnom, bioskopskom repertoaru, kao i o sportskim dešavanjima. Obezbedićemo Vam usluge rent-a-car-a ili limo-servisa, kao i obilaske grada city-busom ili brodom, sa kojeg se pruža živopisan pogled na Beograd. Uz nas možete učestvovati na degustacijama vina, rakija turama, i raznim drugim manifestacijama koje naš grad ima u ponudi.

Hot-Spot će Vas, takođe, verodostojno reklamirati i prezentovati Vaše usluge, koje će dnevno videti hiljade zadovoljnih korisnika našeg sajta.

Hot-Spot je tu zbog Vas, da vam olakša život i servira Vam sveže informacije svakog dana. Dragi prijatelji, nesebično ćemo podeliti sa Vama naše znanje o Beogradu i o onome što naš grad ima da ponudi.

Uz Hot-Spot budite deo Beograda!

Komentari

:) | Hostel 360

anonymous | 07. 04. 2014 | 02:56

Nikad vise!!! Smestaj �generalno I nije los ali neprijatnost koju sam doziveo je...

Jimmy Woo | Jimmy Woo

Mirjana | 01. 04. 2014 | 11:53

prelep ambijent, hrana vrhunska, usluga brza uz prefinjene manire, atmosfera...